Yıldızlar hayatın her alanında

574d92c9e387bdae4f34c4b163702f7f
Yıldızlar Yatırım Holding, Mart-Nisan aylarında ekonomi, tarım ve tasarım alanlarında düzenlenen zirvelere katıldı.

Dahil olduğu organizasyonlarla küresel gelişmeleri takip ederken global oyuncu olma misyonunu da besleyen Yıldızlar Yatırım Holding, Mart-Nisan aylarında düzenlenen etkinliklere katıldı. Yıldız Entegre ve İGSAŞ da kendi alanlarında düzenlenen etkinliklere katılım sağladı. Ekonomi, tarım, mimari ve tasarım konularında gerçekleştirilen zirvelerde yer alan Yıldızlar Yatırım Holding ve şirketleri, hem katıldıkları hem de sponsorluğunu üstlendikleri organizasyonlarda söz sahibi olarak ön plana çıktılar.

 

Uludağ Ekonomi Zirvesi

Türkiye’nin en önemli ekonomi buluşması olarak değerlendirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi, bu yıl 24-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirildi. “Capital” ve “Ekonomist“ dergileri tarafından düzenlenen etkinliğe Yıldızlar Yatırım Holding’den Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İlkay Ünal, Mali İşler Direktörü Ediz Kökyazıcı ile Muhasebe ve Vergi Grup Müdürü Serdar Önsöz katıldılar. Dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacıların katıldığı zirvede ekonomik gelişmeler konuşuldu.

 

Tarım Zirvesi

İGSAŞ, 29 Mart’ta Bloomberg HT tarafından düzenlenen ve tarım sektörünün paydaşlarını buluşturan Tarım Zirvesi’ne sponsor oldu. Tarım sorunlarının ve geleceğinin konuşulduğu organizasyonda sektör temsilcileri tarafından çözüm önerileri de tartışıldı. Zirve kapsamında gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Gıda Güvenliği” adlı panelde İGSAŞ Genel Müdürü Turan Tok, Türkiye’de toprak analizinin önemini vurgulayan bir konuşma yaptı. Turan Tok, İGSAŞ’ı temsilen Bloomberg HT’ye verdiği röportajda ise Türkiye’deki çiftçilerin toprağı verimli kullanmalarının neden önemli olduğu hakkında konuştu.

 

Toprağın kimyasal, biyolojik ve fiziksel özelliklerini bilmenin gerekliliğinden bahseden Tok, donanımlı bir laboratuvarda toprak analizi yaptırarak hangi gübreyi kullanacağını bilen çiftçilerin ekim yaptıkları tarım alanından büyük fayda elde ettiklerini söyledi. Toprakta hangi elementlerin eksik olduğunu öğrenip doğru gübreyi kullanarak verimin yüzde 90 oranında artırılabileceğini de ekledikten sonra toprağı ıslah ederek işe başlamak gerektiğini belirtti. Turan Tok, 2017’de gübre tüketimini bir önceki yıla göre yüzde 15 artırmayı hedeflediklerini de aktardı. Ayrıca İGSAŞ’ın stratejik öneme sahip bir ürün üzerinde çalıştığını, yakın zamanda Türkiye’deki çiftçilere bu hizmeti tanıtacaklarını dile getirdi.

 

    

 

Mimari ve Tasarım Zirvesi

Yıldız Entegre, Mimari Etkinlik Merkezi iş birliğiyle düzenlenen Mimari ve Tasarım Zirvesi’nin ana sponsoru oldu. 14-15 Nisan tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğin teması, “Mimari Tasarım Sürecinde Disiplinlerarası İlişkiler” olarak belirlendi. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından alanında başarılı mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yaratıcı endüstri profesyonelleri ağırlandı; mimariye yakın disiplinlerden konuşmacıların söz aldığı sunum, söyleşi, konferans ve sergilere yer verildi. Etkinlik; mimarlığın diğer disiplinlerle ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik zengin bir program sundu. Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Genel Sekreteri İlkay Ünal, zirvede yaptığı açılış konuşmasında, “Tasarım, mimari, inovasyon ve gelecek trendler, önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor. Bu kapsamda Mimari ve Tasarım Zirvesi gibi önemli etkinlikleri destekleme kararı aldık.
 

Ağaç sektöründe hizmet veren bir firma olarak tesislerimizde son teknoloji kullanımı bizim için çok önemli. Birbiriyle iletişim kuran, üretim proseslerinden ham madde tedarikine ve aldığımız geri dönüşlere kadar bütün ilişkiyi kendi içinde anlamlandıran bir yapıya sahibiz.” dedi. Zirvenin ikinci gününde, Yıldız Entegre Pazarlama Müdürü Selçuk Ormancı, “Çağdaş Yapı Malzemelerinin Tasarımlarda Kullanılması” adlı panelde konuşmacı olarak yer aldı. Yıldız Entegre, zirvedeki fuaye alanında Vario markalı ürünlerini sergiledi.

Paylaş

Yıldızlar hayatın her alanında