Parkenin ustaları VarioClic’i yakından takip ediyor

VarioClic’i parkenin jenerik adı haline getirmek üzere çalışmalarını sürdüren Yıldız Entegre, ‘Parkenin Ustaları’ serisiyle tüketicilerle buluştu. Ürünlerin fonksiyonel özelliklerine odaklanan filmler sevimli cast’larıyla dikkat çekiyor.

Yıldız Entegre, markaları arasında yer alan VarioClic’i dekorasyonun başlangıç noktası olan zeminlerin yani parkenin jenerik adı haline getirmek üzere çalışmalarını sürdürüyor. Markanın özünü herkese yaymak ve geniş kitlelere erişmek için TBWA\Istanbul ile çalışan şirket, reklam kuşağından kuvvetle sıyrılacak ve parkeyi ön plana çıkaracak reklam filmleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Öncelikle dijital bir kampanya olarak başlatılan “Parkenin Ustaları” serisi, ulusal televizyon kanallarında da tüketiciyle buluştu. İlk filmlerde hedeflenen “VarioClic eşittir parke” algısını desteklemenin yanı sıra, ürünlerin fonksiyonel özelliklerini tüketiciye yansıtmak isteyen filmlerde oldukça sevimli cast’lar tercih edildi.

 

SAMİMİ VE HAKİKİ İLETİŞİM OLMAZSA OLMAZ

ENDER ORFANLI | TBWA\ISTANBUL GRUP MARKA DİREKTÖRÜ

Yıldız Entegre yöneticileriyle yaptığımız toplantılar, sahadaki gözlemlerimiz ve araştırma sonuçlarına baktığımızda ağaç ürünleri sektöründe markasıyla talep gören, öne çıkan bir isim olmadığını gördük. Halbuki VarioClic bunun için son derece elverişli ve nitelikli bir ürün yelpazesine sahip. Buradaki markalaştırma sürecinin önemli aşaması olan reklam ve içerikler konusunda olmazsa olmaz iki kavramı hayata geçirmeye çalıştık: Birisi samimi, diğeri hakiki iletişim.

 

VarioClic’i dekorasyonun başlangıç noktası olarak konumlamak istiyoruz. Ama bu yaklaşım, içinde yaşayanlarla anlam kazanıyor. Bu durumda annelerin hassasiyeti, bebeklerin özgürce emekleyebilmeleri, gezebilmeleri, keza kedilerin doğal “etkilerine” uyumlu ve sağlam olmak bizce tüketici nezdinde önemli tansiyon noktaları. Tabii çekim açısından hayli iddialı cast’lar olduğunu da kabul ediyorum :).

 

Şirketin brief’ini ve hedeflerimizi göz önüne aldığımızda hesap verebilir, izlenme değeri olan, her şeyden önemlisi markaya katkı sağlayan filmler çıkardığımızı düşünüyorum. Ancak elbette izleyicinin takdiri ve iş sonuçlarıdır aslolan.

 

İletişimde sürekliliği sağlamak çok önemli. Çünkü sektörel anlamda bir öncülük de söz konusu. Onu koruduğunuzda insanların, satış noktalarında “VarioClic var mı?” demelerini, arama motorlarında onu bulmaya çalışmalarını güvenceye alıyorsunuz.

 

YILDIZ ENTEGRE SORUYOR…

Parkenin ustası kediye göre dayanıklı parke hangisidir?

Parkenin tadını en çok çıkaran kedi Maviş’e, “Sağlam bir dokuya sahip bir parke hangisidir?” sorusunu soran Yıldız Entegre, parkenin ustasından, “Tabii ki VarioClic parke! Çünkü birçok dış etkene karşı dayanıklı!” cevabını alıyor. VarioClic parke, parkenin ustası kedi Maviş’ten şu özellikleriyle tam not alıyor:

  • Çizilmelere dayanıklı
  • UV ışınlarına dayanıklı
  • Koltuk tekerleklerine dayanıklı

 

Parkenin ustası bebeğe göre dayanıklı parke hangisidir?

Yıldız Entegre, bütün gün parkenin üzerinde olan bebeğin annesine ise, “Kolay temizlenebilir parke için hangisini önerirsiniz?” sorusunu soruyor. Parkenin ustasının annesinden de “Benim tercihim VarioClic!” cevabını alıyor. VarioClic parke, bebeğin annesinden şu özellikleriyle tam not alıyor:

  • Antibakteriyel yüzey
  • Kolay temizlenebilir
  • Lekelenmelere karşı dirençli
  • Özel dokulu

Paylaş

Parkenin ustaları VarioClic’i yakından takip ediyor