Yıldız Entegre dokunuşu fark yaratıyor

Sektörde yenilikçi ürünleriyle öne çıkarak müşteri beklentilerini karşılayan Yıldız Entegre, Register Emboss Touch serisiyle farklı beğenilere hitap ediyor.

Kullanıcı dostu ürünlerle memnuniyet yaratan Yıldız Entegre; şık, kaliteli ve özgün tasarımlara imza atmaya devam ediyor. Klasik çizgileri modern dokunuşlarla buluşturan, sade görünümlü dokuları çizgi ötesi tasarımlarla harmanlayan en özel ürünler, beğeni yelpazesini de genişletiyor. Yıldız Entegre’nin gökyüzünden ilham alarak tasarladığı ürünleri bir araya getiren Register Emboss Touch serisi, yıldızların temsil ettiği özellikleri ve duyguları yansıtıyor. Ürün isimlerini yıldızlardan alan seri; Karina, Mensa, Anka ve Vega ile ev ve ofis gibi iç mekanlarda şık bir görünüm vadediyor. Uyumlu doku katmanlarıyla ürün yüzeylerinin hissedilmesini sağlayan Register Emboss Touch, büyülü evrenin dokunuşlarını yaşam alanlarına taşıyor.

 

Karina

Karina’yla yaşam alanlarına sadeliğin gösterişi yansıyor. Karina, ismini, bölgesinde gökyüzünün en parlak ikinci yıldızını barındıran Karina takımyıldızından alıyor. Serinin bu seçkin ürünü, farkı yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Mensa

Güney yarım kürede yer alan Mensa takımyıldızından esinlenerek tasarlanan Mensa, serinin ilgi çeken bir diğer ürünü. Mensa dekoru, ahşap yüzeyinin doku farkıyla öne çıkıyor.

Anka

Modern 88 takımyıldızından biri olan Anka’nın alanını belirleyen sınır çizgileri, efsanelerde rastladığımız Anka kuşunu andırıyor. Modern alanlara estetik çözümler sunan Anka, her daim orijinalliğini koruyan dokusuyla zamanın ötesine geçiyor.

Vega

Adını göğün en parlak beş yıldızından alan Vega’yla ahşabın soyut parıltısı, stil sahibi evlerin görünümüne şıklık katıyor. Vega’nın yüzey dokusu, ahşabın tarzını hissiyatla buluşturuyor; hem görünümde hem de dokunuşlarda farkını ortaya koyuyor.

Paylaş

Yıldız Entegre dokunuşu fark yaratıyor