Yıldız Entegre dijital dönüşümle geleceğe yatırım yapıyor

Dijital dönüşüm çalışmalarını hızlandıran Yıldız Entegre, geleceğe yatırım yaparak devreye aldığı üç boyutlu aplikasyon ve yenilediği web sitesiyle hem kullanıcılara kolaylık sağlıyor hem de verimi maksimuma çıkarmayı hedefliyor.

Hayatın her alanında olduğu gibi şirketler de artık dijital çağın gereklerini yerine getirmek için büyük bir dönüşüm süreci içinde. Orman ürünleri sektöründe dünyanın ilk on şirketi arasında bulunan ve Türkiye’de liderlik koltuğunda oturan Yıldız Entegre de sektörler arasındaki entegrasyonun arttığı, teknolojik gelişmelerin iş yapış modellerini yeniden şekillendirdiği günümüzde, global bir üretici olma yolculuğunu dijital dönüşümle güçlendiriyor. Yıldız Entegre, şirketlerin dijital teknolojileri yakından takip etmesi, kendi iş modelleri üzerindeki etkilerini ve yol haritalarını hazırlaması gerektiğine inanıyor. Bunun farkındalığıyla rekabet gücünü ve verimliliğini artırmak, müşterisine her an daha yakın olmak ve sürdürülebilirlik çalışmalarına bütünsel bir bakış açısı kazandırmak amacıyla başlattığı dijital dönüşüm sürecinde oldukça yol aldı. Bu konudaki çalışmalarını Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Ormancı, “Global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerlerken günümüz dünyasına dijitalizasyon anlamında da entegrasyon sağlıyoruz; sektöre değer katacak dijital çözümler sunuyoruz. Yenilenen yüzüyle web sitemiz, kullanıcılara pek çok olanak tanıyor. iOS ve Android işlemcilerin desteklediği Yıldız Entegre aplikasyonumuz ise gündelik yaşamda pek çok kolaylık sağlıyor.” sözleriyle anlatıyor.

 

Hayaller gerçeğe dönüşüyor

Yüzeydeki sac baskı hareketleri, ışık altındaki yansıma ve parlaklık özellikleri Yıldız Entegre uygulaması ve yenilenen web sitesinde gerçekçi bir simülasyonla sunuluyor. Uygulamadaki alternatif yüzey özelliklerinin bir ürün kodu üzerinde seçilmesinin ardından ürün üç boyutlu olarak görüntülenebiliyor; bu özellikle de bir ilke imza atılıyor. Aplikasyon ve web sitesiyle ürünleri üç boyutlu bir şekilde ve yüzey dokularını en gerçekçi haliyle deneyimleme fırsatı sağlanmasının yanı sıra, sanal showroom özelliğiyle kullanıcılara özel tasarlanmış mekanlarda tüm renklerin uygulamalarını kendi zevklerine göre tasarlama imkanı da veriliyor.

 

Dijital katalog

Tüm ürün gruplarında dijital katalog yönetimi sistemini hayata geçiren Yıldız Entegre,  bu sayede ürün gruplarına ait bilgi ve dekor görsellerine çevrim içi erişim olanağı sunuyor. İçinde yeni nesil bir ürün kütüphanesi de bulunan aplikasyon ve web sitesi, kullanıcı dostu kategorizasyon sistemiyle hedef ürüne ulaşmak için interaktif içerik görüntüleyerek farklılık yaratıyor. Kullanıcılar; tüm ürünleri görüntüleme ve indirme olanağına sahip olmalarının yanında, üç boyutlu tasarım yapma ve sanal ortamda mekana uygulama imkanı da bulabiliyorlar. Uygulamanın “You Design It” fonksiyonu, kullanıcılara serbest ölçüde oda çizerek gerçekçi bir mekan hazırlama imkanı sunuyor. Uygulama içindeki bu fonksiyon, çizilen odalara yerleştirilen parkelerin ölçümlemesiyle metrekare bilgisini hesaplayarak kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Yıldız Entegre ürünleri ve ortak kategorizasyon özelliğiyle kullanıcıya yaşam alanının tasarımını yapmasını ve malzemeleri deneyimlemesini sağlaması, uygulamanın ve web sitesinin en önemli özellikleri arasında yer alıyor.

 

Geleceğe yatırım

Yıldız Entegre, geleceğe yatırım yaparak gerçekleştirdiği üç boyutlu aplikasyon ve web sitesiyle kullanıcılara kolaylık sağlarken verimliliği maksimuma çıkarmayı hedefliyor. Önümüzdeki süreçte üç boyutlu aplikasyon ve web sitesine tüm dünyadan, farklı dil seçenekleriyle erişim sağlamak mümkün olacak. Tüm bu özelliklerle gerek ağaç ürünleri sektörüne gerek tasarımcı ve mimarlara sunulan renk ve ürünlerin tanıtılması noktasında çok daha iyi bir noktaya ulaşılacak. Web sitesi ve aplikasyondaki ürünlerin görsellerinin yüksek çözünürlüklü haliyle indirilebilir formatta olması ise sektörel anlamda büyük bir avantaj sağlayacak.

 

Her daim ağacın izinde

Orman ürünleri sektöründe global, yenilikçi ve tüm paydaşlarıyla birlikte büyümeyi ilke edinen Yıldız Entegre, dijitalleşme sürecinin yanı sıra, sürdürülebilirlik projeleriyle de fark yaratıyor. “Ağacın izinin olduğu her alan bizim için çok değerli.” diyen Selçuk Ormancı, dijitalleşmenin daha da güçlendireceği sürdürülebilirlik çalışmalarını şöyle anlatıyor: “Ağacı takip eden mimari yapılardan sosyal sorumluluk projelerine, dekorasyon trendlerinden sektörel gündeme kadar her anlamda ağacın izindeyiz. Şehir hayatının yükselişiyle doğal olana özlemin arttığı günümüzde, ağaca dair her şeyi web sitemizin ‘Ağacın İzinde’ bölümünde anlatıyoruz. Sadece üretim gücümüzle değil; teknolojimizle, çevreye duyarlılığımızla, kalitemizle ve en önemlisi kök salıp büyüdüğümüz coğrafyaya sorumluluğumuzun bilinciyle öncü olma misyonumuzu koruyoruz.”

 

 

Paylaş

Yıldız Entegre dijital dönüşümle geleceğe yatırım yapıyor