VarioClic 12 yeni renk seçeneğiyle evlere ve ofislere tarz katacak

Yıldız Entegre’nin, ev ve ofislerde sofistike bir yaşam alanı tercih eden kullanıcılar için geliştirdiği laminat parke markası VarioClic, 12 yeni renk seçeneğiyle ürün çeşitliliğini artırmayı sürdürüyor.

VarioClic markasıyla, yaşam alanlarını farklılaştıran, özgün ürünler geliştirme misyonunu sahiplenen Yıldız Entegre, ürün ve renk çeşitliliğini artırarak kullanıcılara yeni alternatifler sunmaya devam ediyor. Dayanıklı ve farklı desenlerden oluşan laminat parkeleri ile yaşam alanlarını farklılaştıran VarioClic serisi için özel olarak tasarlanan 12 yeni renk, markanın renk koleksiyonuna eklendi. Benin, Samos, Tokyo, San Remo gibi dünya kentlerinden ilham alarak oluşturulan yeni renk koleksiyonu, en çok tercih edilen VarioClic ürünlerinde kullanılacak.

 

Kullanım kolaylığı 

Dekor çeşitliliğinin yanı sıra, VarioClic parkelerin sahip olduğu bir diğer önemli özellik de kolay uygulanabilir kilit sistemleridir. Türkiye’de sadece VarioClic dekorlarında bulunan 5G kilit sistemiyle uygulayıcılar için ciddi bir zaman tasarrufu sağlanırken 2G kilit sistemiyle de zemin üzerinde kullanım kolaylığı sağlanıyor. 

 

Daha güçlü müşteri deneyimi 

Artırılmış gerçeklik temelli Çek, Seç, Uygula ile Türkiye’de bir ilke imza atan ve kullanıcılara istedikleri parke modelini saniyeler içinde mobil telefonları ya da bilgisayar ekranları aracılığıyla odalarının zemininde görebilme imkanı sunan Yıldız Entegre, yeni renkleriyle artırılmış gerçeklikte de daha güçlü bir müşteri deneyimi sunuyor.

İç mekanlara sofistike hava 

İç mekanlarda tercih edilen yer döşemelerinin ev ve ofislerde çok önemli farklar yarattığının altını çizen Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, “Ev ve ofislerimizde kullandığımız parkeler, iç mekanları dört duvar olmaktan kurtaran en önemli unsurların başında geliyor. VarioClic markamızla, iç mekanları sadece birer yaşam alanı olmaktan çıkarmayı, özel desenlerimizle canlandırdığımız parkelerimizle evlere ve ofislere hem estetik hem de sofistike bir hava katmayı amaçlıyoruz. 12 yeni renk seçeneğimizle mekanlarına tarz katmak isteyen kullanıcılarımıza çok daha geniş çapta bir tercih alanı sunmak istedik. Önümüzdeki dönemde gerek renk gerekse ürün çeşitliliğini artıracak çalışmalara devam edecek; kullanıcı deneyimini temel alan yaklaşımımızla müşterilerimize diledikleri ürün alternatiflerini sunmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş

VarioClic 12 yeni renk seçeneğiyle evlere ve ofislere tarz katacak