İstanbul Havalimanı’nda Yıldız Entegre rüzgarı

Tüm fazları devreye alındığında yılda 200 milyon yolcuya ev sahipliği yapacak İstanbul Havalimanı’nın hem modern mimariden hem de kentin kültürel mirasından derin izler taşıyan tasarımında Yıldız Entegre’nin imzası var.

Resmi açılışı 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan ve tüm fazları devreye alındığında dünyanın en büyüğü olacak İstanbul Havalimanı, tasarımıyla göz kamaştırıyor. Bir yandan çağdaş ve fonksiyonel bir görünüme sahip olan, bir yandan da İstanbul’un kültürel mirasından derin izler taşıyan havalimanının iç tasarımında pek çok alanda Yıldız Entegre ürünleri tercih edildi.

 

Renklerin yarattığı uyum

Çağdaş ve fonksiyonel tasarımıyla modern mimari örneği olan havalimanında Yıldız Trend markasına ait renklerin kullanıldığı alanlarda ahşabın sıcaklığı hissediliyor. İç mimarisinde özellikle yerli üreticilerin ürünlerinin tercih edildiği havalimanında Yıldız Entegre’nin siyah, bambu, beyaz ve alya renkleri dikkat çekiyor. Havalimanındaki ofis tasarımlarında ağırlıklı olarak Yıldız Entegre’nin ürünleriyle modern bir görünüm ön plana çıkıyor.

Tasarım ön planda

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldız Entegre Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Ercan Şahin, tasarıma her zaman çok önem verdiklerinin altını çizerek şunları dile getirdi: “Gerek tasarımıyla gerekse ülkemiz ekonomisine sağladığı büyük katkılarla Türkiye Cumhuriyeti tarihine altın harflerle yazılmış bu dev projede yerli ürünlerimizle yer almaktan büyük gurur duyuyoruz. Ülkemizin medarıiftiharı olarak gördüğümüz bu önemli projede bizleri tercih ettikleri için tüm iş ortakları­mıza teşekkür ediyoruz. Böylesi değerli projelerde yer almak, ülke ve paydaş değerlerini gözeterek global bir oyuncu olma misyonumuzu gerçekleştirmemize katkı sağlıyor. Bu topraklarda doğmuş ve büyümüş bir şirket olarak bir dünya markası olma hedefiyle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.”

İstanbul Havalimanı hakkında

Büyüklüğü, coğrafi konumu, teknik özellikleri ve yolcu kapasitesiyle dünyayı kendine hayran bırakan İstanbul Havalimanı, tasarımıyla da büyük beğeni topladı. İstanbul Havalimanı’nın tüm fazları devreye alındığında yılda 200 milyon yolcuya ev sahipliği yapılacak ve bu alanda dünyanın en büyüğü olunacak. İstanbul Havalimanı, bünyesinde barındırdığı motiflerle Türkiye’nin geçmişine de ışık tutuyor.

 

 

 

Paylaş

İstanbul Havalimanı’nda Yıldız Entegre rüzgarı