Çeliğin İzinde

Yıldız Demir Çelik sponsorluğunda gerçekleştirilen Çeliğin İzinde webinar’ı 14 Ekim’de finans gazetecisi Açıl Sezen’in katılımıyla ve Yıldız Demir Çelik Yurt İçi Satış Müdürü Mehmet Karatoruk’un moderatörlüğünde düzenlendi.

Pandemi nedeniyle fiziki toplantıların ertelendiği bugünlerde, Yıldız Demir Çelik çevrim içi buluşmalarla sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. Bu kapsamda Yıldız Demir Çelik sponsorluğunda gerçekleştirilen Çeliğin İzinde webinar’ı 14 Ekim’de finans gazetecisi Açıl Sezen’in katılımıyla düzenlendi. Moderatörlüğünü Yıldız Demir Çelik Yurt İçi Satış Müdürü Mehmet Karatoruk’un yaptığı webinar’da şirketin kilometre taşları ve operasyonları anlatıldı. Şirketin iş ortaklarının katılım gösterdiği Webinar’da ayrıca Çelik TV’nin ve Yıldız Demir Çelik 360° Sanal Fabrika Turu’nun lansmanı yapıldı. Tur sayesinde katılımcıların tesisi online olarak ziyaret etmeleri sağlandı. Yıldız Demir Çelik Sanal Fabrika Turu’yla Türkiye’de sektöründe bu projeye ilk kez imza atan şirket oldu. 

 

Yatırımlar devam edecek

Mehmet Karatoruk, konuşmasına Yıldızlar Yatırım Holding’in bu sene 130. yılını kutladığını ve dokuz sektörde faaliyet gösteren holdingin çatısı altındaki Yıldız Entegre, İGSAŞ ve Yıldız Demir Çelik’in şirketin amiral gemileri olduğunu hatırlatarak başladı. Grubun en genç üyesi Yıldız Demir Çelik’e dair üretim kapasiteleri ve üretim hatları hakkında katılımcılara detaylı bilgi veren Karatoruk, “Yıldız Demir Çelik kısa tarihine rağmen bugün hem ihracat pazarlarında hem iç piyasadaki ilgi ve talepten oldukça memnun. Tahminimizce bu yılı üç milyarın üzerinde bir değer yaratarak kapatacağız. İhracat pazarlarında da büyümeye devam ediyoruz. Diğer taraftan ülkemizde üretilmeyen ürünleri de kendi tesislerimizde üretir hale gelmek istiyoruz. Bu kapsamda yatırımlarımız devam edecek.” dedi. Karatoruk, Yıldız Demir Çelik ‘in projelerinden de bahsederek Stargate ve Çelik TV’ye dair detayları paylaştı.

 

Ekonomide geleceğe dönük perspektifler

Açılış konuşmasının ardından Bloomberg HT’den tanıdığımız Açıl Sezen bir sunum yaptı. Sunumu webinar’a katılan, Yıldız Demir Çelik’in iş ortakları takip etti.

 

Yıldız Demir Çelik 360° Sanal Fabrika Turu

Değişime ayak uydurmak için tüm gücüyle çalışmaya devam eden Yıldız Demir Çelik, pandemi sürecinde devreye aldığı sanal gerçeklik projesi 360° Sanal Fabrika Turu’yla misafirlerini dijital olarak ağırlamaya başladı. 360 derece çekilmiş videolarla ve izleyicinin yönlendirmeleri doğrultusunda izlenebilen turda üretim hatlarına dair bilgiler de veriliyor. Sanal Fabrika Turu sayesinde Türkiye’de demir çelik sektöründe ilk kez Yıldız Demir Çelik kapılarını müşterilerine 7/24 açıyor.

 

Çelik TV

Paylaşımın gücüne inanan Yıldız Demir Çelik ailesi, sahip olduğu bilgi birikimini, deneyimleri ve şirkete dair detayları paylaşmak üzere Çelik TV’yi hayata geçirdi. Youtube üzerinden paylaşım yaptığı Çelik TV kanalıyla bir ilke imza atan şirket, çeliğe dair her şeyi odağına alıyor.

 

Paylaş

Çeliğin İzinde