Akademi Yıldız’a iki ödül

‘Öğren, Geliş, Fark Yarat!’ mottosuyla güçlü ve emin adımlarla yol alan Akademi Yıldız, TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri’nde Dönüşümün Liderleri ile Geleceğin Yıldızları programlarıyla ödüle layık görüldü.

TEGEP Eğitim ve Gelişim Platformu Derneği tarafından, kurumsal eğitim ve gelişim alanında yapılan iyi uygulamaları, yatırım ve çalışmaları desteklemek, bu anlamda yaratılan değerleri paylaşmak amacıyla 2015 yılında ilk kez verilmeye başlanan TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri, 15 Ekim’de gerçekleştirilen çevrim içi ödül töreninde açıklandı. Henüz ilk yılında ve çok genç bir akademi olan Akademi Yıldız, kendi tasarımı olan programlarıyla Yıldızlar Yatırım Holding’e iki dalda ödül kazandırdı. 

 

Bu yıl altıncısı düzenlenen TEGEP Öğrenme ve Gelişim Ödülleri sürecine Türkiye’nin önde gelen kurumlarından 35 kurum, eğitim ve gelişim bölümlerinin yürüttüğü 57 farklı proje ile katılım gösterdi. Eğitim ve Gelişim alanında sekiz farklı kategoride gerçekleştirilen ödül sürecinde bu yıl sekiz proje En İyi Ödülü, 10 proje Gümüş Ödül, üç proje ise Bronz Ödül sahibi oldu. Akademi Yıldız, 13 şirketle en fazla başvuru alan “En İyi Liderlik ve Yönetici Geliştirme Programı” kategorisinde Dönüşümün Liderleri (Liderlik Okulu) Programı’yla birincilik ödülünü kazandı. 11 şirketin yarıştığı “En İyi Eğitim ve Gelişim Programı” kategorisinde ise Geleceğin Yıldızları Programı’yla üçüncülük ödülü aldı.

 

Değerlendirme süreci

Kasım 2019 itibarıyla başvuruların alınmaya başlandığı süreçte, öğrenme gelişim alanında uzmanlık ve deneyim sahibi olan profesyoneller, danışmanlar ve akademisyenlerden oluşan 35 jüri üyesi değerlendirme sürecini gerçekleştirdi. Ödül sahibi projeler, TEGEP’in değerleri doğrultusunda, şeffaf, bağımsız, tarafsız ve bilimsel değerlendirme kriterlerini içeren temel prensipler çerçevesinde kurgulanmış olan üç aşamalı değerlendirme sürecinin ardından belirlendi.

 

Paylaş

Akademi Yıldız’a iki ödül